Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Siyaset 27 Mayıs 2018 - 16:43 Yorum: 0

AK Partili Yılmaz: “24 Haziran, 27 Mayıs ile başlayan sürece son noktayı koyma zamanıdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "24 Haziran'da tarihi bir seçime doğru gidiyoruz ama bu günde tarihi bir gün. 27 Mayıs tarihimizde kara...

AK Partili Yılmaz: “24 Haziran, 27 Mayıs ile başlayan sürece son noktayı koyma zamanıdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "24 Haziran'da tarihi bir seçime doğru gidiyoruz ama bu günde tarihi bir gün. 27 Mayıs tarihimizde kara bir lekedir. 27 Mayıs askeri darbenin yaşandığı bir tarihtir. 24 Haziran, 27 Mayıs ile başlayan sürece son noktayı koyma zamanıdır" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vatandaşlara hitap etti. 27 Mayıs'ın Türkiye tarihinde kara bir leke olduğunu söyleyen Yılmaz, 24 Haziran'da 27 Mayıs ile başlayan sürece son noktayı koyacaklarını kaydetti. Yılmaz, "24 Haziran'da tarihi bir seçime doğru gidiyoruz ama bu günde tarihi bir gün. 27 Mayıs tarihimizde kara bir lekedir. 27 Mayıs askeri darbenin yaşandığı bir tarihtir. 24 Haziran, 27 Mayıs ile başlayan sürece son noktayı koyma zamanıdır. Artık Türkiye'de ne 27 Mayıslar istiyoruz nede 15 Temmuz'lar istiyoruz" diye konuştu.

Normalde bir arada olmayan partilerin birleşmelerinin tesadüf olmadığını belirten Yılmaz, "Demokrasinin güzel tarafı bu, hepinizin önündeyiz ve halka hesap veriyoruz. AK Parti siyasetinin özü de işte budur. Bizim siyasetimiz millete dayalı bir siyasettir. Millettin talebi, beklentisi neyse, milletin değerleri neyse AK Parti odur. Vesayetçi çevrelerin, darbeci zihniyetlerin AK Parti'nin yanında yeri yoktur. Bazı projeler ortaya konuyor. Normalde bir araya gelemeyecek bir takım partiler bir araya geliyor. Bu tesadüf olabilir mi? Ve ne diyor bu partiler? "Biz Türkiye'yi halkın onay verdiği sisteme değil, eski sisteme geri çevireceğiz" diyorlar. O darbeci zihniyetlerin sistemine geri döneceğiz diyorlar" şeklinde konuştu.

"Bütün terör örgütleri birleşti ve arkalarında aynı tezgahlar var"

Türkiye'de sessiz devrimler yaptıklarını aktaran Yılmaz, "Demokrasimizi çok daha ileri bir seviyeye taşıdık ama buna saldırdılar. Bu süreci durdurmak için bir taraftan çukurlar kazdılar, diğer taraftan 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkıştılar. Bütün terör örgütleri birleşti ve arkalarında aynı tezgahlar var. İsimleri farklı farklı ama mutfakları aynı. Aynı mutfaktan çıkıyorlar, aynı şirketin valileri gibi çalışıyorlar ama bu millet onlara müsaade etmedi. Demokrasisini korudu, iradesini korudu, hukukunu korudu. 24 Haziran'dan sonra yeni sistem tam anlamıyla artık kurulacak. İlk defa yeni sisteme göre cumhurbaşkanı seçeceğiz, yeni sisteme göre Meclisi seçeceğiz ve artık milletin iradesi çok daha güçlü olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber