Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ağustos 2016 - 13:18 Yorum: 0

AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, AK Parti'nin 15. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada "Biz Onbeşliler gibi birlik ve beraberliğimizden...

AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, AK Parti'nin 15. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada "Biz Onbeşliler gibi birlik ve beraberliğimizden hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ay, birlik ve beraberliğin yanı sıra demokrasinin önemine değindiği mesajında 15 yıl önce 15 Ağustos 2001 tarihinde, Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Partinin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu kaydetti. AK Partinin milletten aldığı büyük güç ile çıktığı yolda 15 yıl boyunca azimle, hiç durmadan insan odaklı hizmetler vererek Türkiye'de büyük bir gelişim ve değişime imza atarak kaliteli siyaseti tekrar gün yüzüne çıkarmış olduğunu ifade eden Başkan Ay, "Her zaman mazlumun yanında zalimlerin ise karşısında olan bir duruş sergilemiştir. Hayal bile edilemeyen büyük proje ve hizmetleri çok kısa zamanda hayata geçiren partimiz, sağlıktan, eğitime, ulaşımdan sosyal devlet anlayışına kadar tüm alanlarda ülkemizde hizmetler gerçekleştirmiştir. Bugün gelinen noktada ülkemiz gerek ekonomisi gerek yatırımları ve gerekse attığı adımlarla artık dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiş ve dünyada itibarını kaybeden Türkiye'nin tekrar itibar kazanmasını sağlamıştır. Ülkemizin bu yükselişi karşısında dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmıştır. Son olarak ta 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan hain darbe girişimi partimizin demokrasi anlayışını güçlendirmiş ve halkımızın görüş ayrılığına düşmeden birlik ve beraberlik duygularıyla hareket etmesiyle de bunu göstermiştir. Milletimiz duruşuyla artık bu oyunlara gelmeyeceğini açıkça göstermiştir. Bu vesile ile demokrasi şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere bu vatan ve bayrağımız uğruna canları feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletimize sabır diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu hainler hiçbir zaman emellerine kavuşamayacaklar. 15 yıldır Ak Parti ile değişen ve gelişen Türkiye'de ilk günkü heyecanla gece gündüz demeden 2023 hedeflerimize adım adım ilerlerken milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Savaşı'na giden ve bir destan yazan Onbeşliler ruhunun Tokat'ta ve Türkiye'de hiç bir zaman yok olmayacağını bir kez daha hatırlatan Başkan Ay, "Ülkemizdeki bu birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle partimizin kuruluşunun 15. Yıldönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz Onbeşliler gibi birlik ve beraberliğimizden hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber