Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Eylül 2022 - 11:28 Yorum: 0

AK Parti’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı

Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk başkanlığında gerçekleşti.

AK Parti’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı

Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk başkanlığında gerçekleşti.

Bilecik AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, il genel ve belediye meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Yapılan toplantıda, 2023 ve 2024 hedefleri ve saha çalışmaları ele alınarak istişare edildi.

"Haziran 2023 seçimlerine kadar kalan süreyi en etkili bir şekilde değerlendireceğiz"

Çalışmaların gündeme alındığı toplantı sonrası bir değerlendirme yapan İl Başkanı Yıldırım, "Arkadaşlarımızla bir araya gelerek Merkez İlçe Başkanlığı'mızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldık. Haftanın gündemini ve yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Önümüzdeki günlerde AK Parti Bilecik teşkilatları olarak saha çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi daha da artıracağız. Haziran 2023 seçimlerine kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirecek, bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz" dedi.

İl Başkanı Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve ekibine emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber