Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

AK Parti'nin "Kitap Kumbarası Kampanyası"

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından başlatılan Kitap Kumbarası Kampanyası'na Niğde il teşkilatı da katıldı.AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir,...

AK Parti'nin 'Kitap Kumbarası Kampanyası'

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından başlatılan Kitap Kumbarası Kampanyası'na Niğde il teşkilatı da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı açıklamada, özellikle son yıllarda kitle iletişim araçlarının çocuk ve gençliği ciddi anlamda etki altına aldığını kaydetti.

Özdemir, televizyon, bilgisayar gibi araçlardan beslenen çocuklar ve gençlerin, olayları tahlil etme ve yorumlama yeteneğinden yoksun yetiştiklerini belirterek, "Beyni tembelliğe alıştırılmış bir şekilde kendi kültüründen ve değerlerinden uzak bir kişilik kazanıp, toplum içerisinde yer alma konusunda hayli zorlanmaya başladı" ifadesini kullandı. 

Kitap okumanın insanın hayal gücünü güçlendiren ve yorumlama yeteneğini kazandıran bir unsur olduğunu vurgulayan Özdemir, şöyle devam etti:

"Kitap okuyan gençlerin, ülkesine ve içinde yaşadığı toplumun kültür ve değerlerine sahip çıkması bakımından çok önemli görüyoruz. Başlattığımız bu kampanyadaki asıl hedefimizde bundan ibarettir. Kitap Kumbarası adı altında topladığımız kitapları genel merkezimiz Türkiye genelindeki kitap ihtiyacı olan okullara gönderecek. Niğde halkının bu konuda geleceğimize sahip çıkması ve kampanyamıza destek vermesini istiyoruz."

Özdemir, kampanyanın 15 Nisan'da sona ereceğini belirterek, AK Parti İl Başkanlığında toplanacak kitapların Türkiye genelinde ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine gönderileceğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber