Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Haziran 2015 - 01:42 Yorum: 0

AK Parti'nin tek rakibi Ak Parti'dir

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Biz sandıklarda kaybettiği zaman oyun bozanlık yapanlardan değiliz."

AK Parti'nin tek rakibi Ak Parti'dir

MALATYA - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Biz sandıklarda kaybettiği zaman oyun bozanlık yapanlardan değiliz."

AK Parti Malatya İl Başkanlığınca bir restorantta düzenlenen iftar yemeği öncesi konuşan Kurtulmuş, 

Türkiye'nin bir seçimden çıktığını hatırlatan Kurtulmuş, Türkiye'nin çok güzel ufuklara doğru ilerleyeceğine inandığını söyledi. Seçimin nihayetinde milletin kararı olduğunu anlatan Kurtulmuş, "Biz sandıklarda kaybettiği zaman oyun bozanlık yapanlardan değiliz. Biz milletin iradesine, 'bu bidon kafalılar ne anlar' diye karşı çıkanlardan değiliz. Biz, bu milletin iradesine saygı gösteren, millet ne diyorsa onu içselleştirip, onun söylediği istikamette yoluna devam eden insanlarız" dedi.

Kurtulmuş, milletin kendilerine "Türkiye'nin demokratikleşmesi, özgürleşmesi, bu milletin egemenliğinin kayıtsız şartsız sağlanması için çok iş yaptınız ama geride yapamadığınız başka işler var. Bunları da yapmak için gidin abdestinizi tazeleyin, yola devam edin" mesajı verdiğini aktaran Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Millet bize dedi ki; 'ekonomik olarak çok şeyler yaptınız, Türkiye'nin kalkınması için çok işler yaptınız ama daha yapamadığınız işler var, eksik bıraktığınız hususlar var, onları halledin. Onları yapmak için de kalkın abdestinizi tazeleyin, niyetinizi tazeleyin, yolunuza devam edin' dedi. Millet bize dedi ki; bu memleketin en önemli projelerinden biri olan, bu ülkede barışın ve kardeşliğin sağlanmasının projesi olan Çözüm Süreci'ni başarıyla tamamlayın. 30 yıldır devam eden bu terörü sona erdirin. Türkiye'de 40 bin insanın ölümüne neden olan bu meseleyi bitirin, 1,2 trilyon dolar kaybettiğimiz bu süreci artık geride bırakın, bu memlekette silahları toprağa gömün, kardeşliği ilan edin mesajı verdi." 

AK Parti'nin bundan sonra tek rakip olarak kendisini görmesi gerektiğini belirten Kurtulmuş, teşkilatlarının nerede eksik, yanlış olduğunu ortaya koyması gerekir milletin hoşuna gidecek, milletin AK Parti'ye gerçekten ümit bağlamasının temel nedeni olan esası, Yeni Türkiye'yi kurabilecek bir koalisyon olursa, bu koalisyonu yapacaklarını belirten Kurtulmuş, "Bu olursa yarım kalan yolumuza devam ederiz ve inşallah bu millete çok hayırlı işler yaparız. Eğer olmadı. Olmadıysa illa olacak diye de bir zorlama yok. Allah'a çok şükür Türkiye'nin gerçekten her meseleyi demokrasiyle, sandıkla aşması gibi çok büyük bir kazanımımız var, büyük bir demokratik olgunluğumuz var. Bu demokratik olgunluk içerisinde çare de var. Tekrar seçime gideriz. Ve inşallah o seçimde AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirir bu millet" dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber