Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

AK Parti'nin temayül yoklaması

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, milletvekilliği seçimleri için sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı

AK Parti'nin temayül yoklaması

ERZURUM (AA) - AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan temayül yoklamasında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden Erzurum'da milletvekili olarak görmek istedikleri en az bir en çok altı kişinin ismini yazmaları istendi. Yazılacak isimlerin aday adayı olması şartının aranmadığı da belirtildi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'da bulunan sivil toplum kuruluşu yönetim kurulu üyesi yaklaşık bin kişinin oy kullanmasını beklediklerini belirtti.

Yeşilyurt, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden en fazla 6 isim yazmalarını istediklerini ifade ederek, "Bu isimlerin aday adayı olması gerekmiyor. Aklımıza gelmeyen bir ismi de milletvekili olarak görmek isteyebilirler. Partimiz milletvekili isimlerinin doğru olarak belirlenmesi için çok yönlü alışma yapıyor" dedi.

Saat 09.00'da başlayan temayül yoklaması, saat 17.00'de sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber