Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

AK Parti'nin temayül yoklaması

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, partisinin aday belirleme sürecine sivil toplum kuruluşlarını (STK) dahil etmesinin istişareye verdiği önemi gösterdiğini...

AK Parti'nin temayül yoklaması

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, partisinin aday belirleme sürecine sivil toplum kuruluşlarını (STK) dahil etmesinin istişareye verdiği önemi gösterdiğini söyledi.

Çalapkulu, yaptığı açıklamada, STK'lara yönelik gerçekleştirilen temayül yoklamasının sona erdiğini ancak sonuçlarının açıklanmayacağını bildirdi.

Temayül yoklaması sonuçlarının parti genel merkezinde değerlendirileceğini aktaran Çalapkulu, şöyle konuştu:

"Kurulduğu günden bu yana partimizin iktidarda olması, halkımızdan aldığı güce bağlıdır. 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde partimizin aldığı karar gereği tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de görüşü ne olursa olsun tüm STK'lara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirdik. Partimizin aday belirleme sürecine STK'ları dahil etmesi, istişareye verdiği önemi gösteriyor. STK'ların da temayül yoklamasına yoğun ilgi göstermesi, partimize olan güvenlerinin bir göstergesidir. İlimizde gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasına gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı tüm STK'lara bir kez daha teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber