Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Nisan 2015 - 02:26 Yorum: 0

Ak Parti’ye oy veren cennete gitmez

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Ak Parti’ye oy veren cennete gitmez, CHP’ye oy verdi diye kimse cehenneme de gitmez. Bunu ancak Allah bilir. Cennetin, cehennemin kriteri oy değil. Diyoruz ki bizi de deneyin"

Ak Parti’ye oy veren cennete gitmez

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Ak Parti’ye oy veren cennete gitmez, CHP’ye oy verdi diye kimse cehenneme de gitmez. Bunu ancak Allah bilir. Cennetin, cehennemin kriteri oy değil. Diyoruz ki bizi de deneyin" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı beraberindeki partililerle birlikte Pütürge ilçesi Doğanyol mahallesini ziyaret etti.

Doğanyol Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Porgalı, “ Kayısısıyla, narıyla Malatya ekonomisine ciddi destek vermesine rağmen Doğanyol giderek küçülen bir yer haline geldi. Baraj kenarında cennet gibi bir köşe ama maalesef ki iktidar partisinde Doğanyol’lu milletvekilleri olmasına ve büyük destekler vermenize rağmen kaderin cilvesine bakın ki küçülen, yolu olmayan, yanan kayısıya don vurmadı, yağmur etkiledi diyerek çiftçinin desteğini kesilen, cepte oy deposu olarak görülenler sizlersiniz. İktidara karşı mücadele ederek yaşamaya çalışıyorsunuz” dedi.

AKP’de listeler kimse dikkate alınmadan atama yapılarak hazırlanıyor diyen Porgalı, “ Artık geleceğimizi, çocuklarımızı, cebimizi düşünmek zorundayız. Ben muhtaç bırakıldıktan sonra partim iktidar olmuş ne yazar. İçinizden birilerini yüzde yetmiş oy verdiniz. Mutlu musunuz?” ifadelerini kullandı.

Porgalı, “ Ak Parti’ye oy veren cennete gitmez, CHP’ye oy verdi diye kimse cehenneme de gitmez. Bunu ancak Allah bilir. Cennetin, cehennemin kriteri oy değil. Diyoruz ki bizi de deneyin. Beş iktidar partisi milletvekili vardı, kendileri de memnun değildi ki üçünün ismini sildiler. Üçüne siz bir işe yaramazsınız dediler” sözlerini kaydetti. 

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “ Doğanyol’un en geri kalmış. Hizmet almamış bir yer olduğunu biliyoruz. CHP olarak tüm kesimlere yönelik ciddi projelerimiz var.  Çiftçilere mazotu 1,5 liradan vereceğiz diyoruz. Nereden bulacaksınız diyorlar siz uçak, gemi sahibine nereden bulup veriyorsanız” şeklinde konuştu.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber