Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2022 - 12:53 Yorum: 0

Akademi Lise’de Karting Turnuvası düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akademi Lise öğrencilerine yönelik "Karting Turnuvası" düzenleyecek.

Akademi Lise’de Karting Turnuvası düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akademi Lise öğrencilerine yönelik "Karting Turnuvası" düzenleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 26 Şubat-13 Mart tarihleri arasında Karting Turnuvası düzenlenecek. Turnuvada büyükşehirin Akademi Lise üyesi 18-21 yaş arası mezun öğrencileri yarışacak. Erkek ve bayan kategorilerinde olmak üzere toplam 120 öğrenci şampiyon olma yolunda tüm hünerlerini sergileyecek.

Turnuva 25 Şubat tarihinde tüm katılımcıların dahil olacağı brifing toplantısıyla başlayacak. 26-27 Şubat tarihlerinde 300 metrelik parkurda ön eleme ayağı, çekişmeli yarışlara sahne olacak. Zamanlama turları sonrasında elemeleri geçen erkek ve bayan kategorilerinde 60 sporcu, 5 Mart cumartesi günü final elemelerine katılmaya hak kazanarak şampiyonluk hayallerini sürdürecek.

Final elemelerinden en iyi zamanlama turlarını yapan 7'şer erkek ve bayan toplam 14 finalist, 13 Mart pazar günü Körfez Yarış Pistindeki 970 metrelik parkurda önce 15 dakikalık antrenman seansı, takiben 20 dakikalık sıralama seansı ve sonrasında 15 tur üzerinden final yarışlarında eşsiz bir motor sporları deneyimi yaşayacak.

Final yarışında en iyi sıralamayı yapan ilk 3'er sporcu erkek ve bayan kategorilerinde ödül almaya hak kazanacak. Turnuvaya katılacak olan tüm sporculara gerekli ön bilgilendirmeler ve eğitimler federasyondan lisanslı eğitmenler tarafından verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber