Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Nisan 2022 - 11:13 Yorum: 0

Akademi Lisesinde son rötuşlar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı gün içerisinde 453 öğrenciye hizmet verebilecek tam donanımlı Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lise'ni hizmete sokmak...

Akademi Lisesinde son rötuşlar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı gün içerisinde 453 öğrenciye hizmet verebilecek tam donanımlı Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lise'ni hizmete sokmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lise'ni hizmete koymadan önce son rötuşları yapıyor. Toplam 4 bin 150 metrekare kapalı alanıyla büyükşehrin kentteki en büyük eğitim yeri olma özelliğini taşıyan lisede tanıtım programı öncesinde eksikler gideriliyor. 9 katlı binanın dış cephesine Fatih Sultan Mehmet resmedilirken, dersliklere akıllı tahtalar da monte edildi. Okulun kütüphanesinden hem lisede öğrenim gören hem de yeni mezun olmuş gençler yararlanabilecek.

Aynı anda 453 öğrenciye hizmet verebilecek kapasitede planlanan Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lisesinde ön kayıt hazırlığı başladı. Başta eğitim ve öğretim alanında sağlanacak desteklerin yanı sıra spor, sanat, bilim, teknoloji, sosyal ve kültürel faaliyetler, kütüphane hizmetleri ve psikolojik danışmanlık gibi destekler de lise bünyesinde gençlerin hizmetinde olacak.

Okul, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın katılacağı törenle hizmete girecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber