Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Siyaset 19 Eylül 2017 - 13:08 Yorum: 0

Akar: “Kayapınar Diyarbakır’ın vitrinidir”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Kayapınar'ın, birçok kentten daha modern ve gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, Diyarbakır'ın vitrini...

Akar: “Kayapınar Diyarbakır’ın vitrinidir”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Kayapınar'ın, birçok kentten daha modern ve gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, Diyarbakır'ın vitrini olduğunu ifade etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve parti genel merkezince Kayapınar İlçe Başkan adayı olarak görevlendirilen Servet Can, Diyarbakır Havalimanında açıklamalarda bulundu. Kayapınar'ın, birçok kentten daha modern ve gelişen bir ilçe olduğunu belirten Akar, Diyarbakır'ın vitrini olduğunu söyledi. Diyarbakır'da tüm AK Parti teşkilatlarının diri ve canlı bir şekilde yoluna devam ettiklerini ve kendilerini çok başarılı günler beklediğini ifade eden Akar, "Kayapınar ilçemiz, bütün katmanları toparlayacak ve Diyarbakır vizyonunu ülkeye daha iyi tanıtacak bir ilçemizdir. Bizim bütün gayretimiz Diyarbakır'ı kucaklayan bir anlayış ile 2019 hedefimize ulaşmak. Servet Can Kayapınar'ı bilen biri, orada başarılı olacağına inancımız tamdır" dedi.

Önemli bir görev üstlendiğini aktaran Servet Can ise, bundan sonra ki süreçte Kayapınar'da girmedik sokak ve çalmadık kapı, bırakmayacaklarını söyledi.

Akar: “Kayapınar Diyarbakır’ın vitrinidir”

Akar: “Kayapınar Diyarbakır’ın vitrinidir”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber