Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Akar'dan Memiş'e ziyaret

DİYARBAKIR (AA) -  AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Memur-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş'i makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Akar, AK Parti'nin 2002 seçimlerinden...

Akar'dan Memiş'e ziyaret

DİYARBAKIR (AA) -  AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Memur-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akar, AK Parti'nin 2002 seçimlerinden bu yana yaklaşık 13 yılda imza attığı atılımla, hem bölge hem de dünya ülkelerinin ilgisini çekecek boyutta ilerleme kaydettiğini belirtti.

Türkiye'de, demokratikleşmeden, sağlığa, eğitimden ulaşıma, hayatın her alanında önemli değişimler yaşandığını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Bu durum hem bizler için hem de sizler için çok iyi olacaktır. Bugün ortak paydada bizlerin ve sizlerin güçlü olması gerekir. Diyarbakır’ın gelişmesi için inşallah sizlerle beraber çalışacağız. Sizlerin bize vereceği destekle bu kadim şehrimizi kalkındıracağız ve kardeşliğin tesis edilebilmesi için ortak bir akıl üreteceğiz. Hepimizin ortak gayesi Diyarbakır’ın gelişmesidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber