Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Akar'dan Saraç'a ziyaret

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç'ı makamında ziyaret etti.Akar, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitelerin...

Akar'dan Saraç'a ziyaret

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç'ı makamında ziyaret etti.

Akar, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitelerin ülke kaynaklarının daha etkin kullanımına ilişkin olarak nitelikli bilim ve meslek insanlarını yetiştiren çok önemli kurumlar olduğunu belirtti.

Rektör Ayşegül Jale Saraç'ın üniversite ve Diyarbakır adına yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Yapılan çalışmalar takdire şayandır. Üniversiteler Şehrin ortak aklını harekete geçirmek için önemli bir fırsattır. Dicle Üniversitesi Diyarbakır’ın tüm paydaşları ile farklı alanlarda çok sayıda işbirliği yapıyor. Yapılan yatırımlarda AK Parti hükumetlerinin çok büyük destekler verdiğini biliyoruz. Bu destekler devam edecektir. AK Parti'nin 2023 hedefine ulaşmada proje ve fikir merkezlerinin, bilim yuvaları olan üniversitelerimizin önemi çok büyüktür."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber