Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 13:43 Yorum: 0

Akar’dan terör saldırısına tepki

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 5'i polis, 1'i çocuk, 7 kişinin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Akar’dan terör saldırısına tepki

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 5'i polis, 1'i çocuk, 7 kişinin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Akar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, terörü susturacak şeyin milletin birlik ve beraberliği olduğunu belirterek, "Terör ve şiddetle beslenenler ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Terör insanlık suçudur. Terörün haklı bir gerekçesi olamaz ve hak kazanılmaz. Terörü susturacak olan, millet olarak birlik ve beraberliğimizdir. Ülkemiz ve milletimiz tarihinde bu ve benzeri birçok zorluğu atlatmış güçlü bir millet ve devlettir. Milletimiz el ele verdikçe bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Birliğimizi beraberliğimizi karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmektir. Teröre karşı herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekir. Birlik ve beraberliğe kastedenlere karşı inadına daha da kenetleneceğiz. Terör bu toprakları ebediyen terk etmeli. Terörün ve teröre destek verenlerin hesaplarının sonuçsuz bırakacak tek yol milletimizin sağduyu ve ferasetini her şeye rağmen korumasıdır. "Bütün insanlık için terör dursun" diyoruz. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar dileklerinde bulundu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber