Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 11:28 Yorum: 0

Akaryakıt istasyonunu kurşunlayıp, 11 yaşındaki çocuğu kaçırdılar

Aksaray'da bir petrol istasyonuna silahla ateş açan 2 kişi, petrol istasyonundaki bir kişiyi yaraladıktan sonra market kısmında bulunan 11 yaşındaki çocuğu...

Akaryakıt istasyonunu kurşunlayıp, 11 yaşındaki çocuğu kaçırdılar

Aksaray'da bir petrol istasyonuna silahla ateş açan 2 kişi, petrol istasyonundaki bir kişiyi yaraladıktan sonra market kısmında bulunan 11 yaşındaki çocuğu kaçırdı.

Olay, Ortaköy ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ortaköy-Balcı köy yolunda bulunan Galip D.'ye ait petrol istasyonuna plakasız bir otomobille gelen 2 kişi, araç içerisinden petrol istasyonuna ateş açtı. Saldırıda petrol istasyonunda pompacı olarak görevli olan Hasan E. yaralandı. Ardından kar maskeleriyle petrol istasyonuna yönelen 2 şüpheli market kısmında bulunan petrol istasyonunun sahibinin oğlu 11 yaşındaki E.S.D.'yi araca bindirerek kaçırdı. Olayın ardından olay yerine ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ortaköy İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Saatlerce süren aramalar sonucunda polis ekipleri, sabaha karşı çocuğun kaçırıldığı otomobili Ekecik bölgesindeki bir dağın yamacında terk edilmiş olarak buldu. Polis ekipleri otomobilde inceleme yaptı. Şüphelilerin yakalanması ve çocuğun bulunması için çalışmalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber