Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Ekim 2018 - 14:14 Yorum: 0

AKÇADAĞ BAHRİ KÖYÜNÜN YOLLARI TOZDAN GEÇİLMİYOR

MALATYA GÜNCEL HABER - Malatya Akçadağ ilçesine bağlı olan Bahri Köyü yollarından şikayetçi olan köy sakinleri, buradan gerekli işlemlerin yapılması ve gerekli hizmetlerin köye ulaşmasını bekliyor.

AKÇADAĞ BAHRİ KÖYÜNÜN YOLLARI TOZDAN GEÇİLMİYOR

Malatya Akçadağ ilçesine bağlı olan Bahri Köyü yollarında alt yapı çalışması yapılması nedeniyle, köylüler yolların berbat olduğunu ve toz çamurdan şikayetçi olduklarını belirttiler. 
Bahri Köyü Mahallesinde bulunan bir esnafın yapmış olduğu açıklama şöyle "Köyümüzde yapılan alt yapı çalışması yaklaşık olarak 1 senedirli bitmiş durumda. Ben minübüscü esnafı olarak artık arabalarımızdan vaz geçtik, arabalarımız artık hurdaya döndü, rezil kepaze olduk. Gerekli yerle 50 kere dilekçe vermemize rağmen hiç kimse gelmiyor. Çocuklarımız okula gidemiyor. Gelip söz veriyorlar, sonra 2 gün gelidiler çalıştılar daha sonra çalışmaları bırakıp gittiler. Köye bir kepçe bir kamyon gelip bırakıp gittiler. Bizim evlerimizde yaşlı insanlarımız büyüklerimiz var, evde pençerelirimizi açıp odalarımızı havalandıramıyoruz. Biz köy halkı olarak mağdur durumdayız, artık ne olacak ise olsun. " diye konuştu.
Köy halkı gerekli hizmetin bir an önce yapılmasını istedi.

still1010_00000.jpgstill1010_00001.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber