Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Şubat 2015 - 22:52 Yorum: 0

Akçadağ Belediyesi olarak çiftçilerimizin yanındayız

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Akçadağ Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Akçadağ Belediyesi olarak çiftçilerimizin yanındayız

MALATYA - Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Akçadağ Ziraat Odasını Ziyaret Etti.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Beraberindeki Meclis Üyeleri Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Süleyman Boyraz’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Akçadağ Ziraat Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Ali Kazgan, ‘Akçadağ Belediyesi olarak çiftçilerimizin yanındayız. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz. Akçadağ Belediyesi olarak İlçemizde Tarımın gelişmesi noktasında atılacak tüm ortak adımlara hazırız.” Dedi.

Ziraat Odası Başkanlığına Seçilen Süleyman Boyraz ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Kazgan, “Ziraat Odasının kendi alanında ki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizde Belediye olarak odanızla bir uyum içerisinde çalışarak, ilçemizi, mahallelerimizi ve çiftçilerimizi kalkındırmak ve yaşatmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta sizlerin yanındayız. Hizmetlerinizde başarılar diliyor, görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Belediye Meclis Üyelerinin, Ziraat Odasını ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boyraz ‘Amacımız Akçadağ’da tarımın ve çiftçinin zenginleşmesi, kalkınması ve bu alanda yapılan yeniliklere açık olmaktır. Akçadağ Ziraat Odası olarak Belediyemizin bizlere destek olması, istişare ortamında çalışmaya uygun bir yapıya kavuşması bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Akçadağ Ziraat Odası olarak tarafsız, doğru ve ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Oda olarak amacımız, İlçemizin tarım alanında gelişmesini ve kalkınmasını sağlamaktır’ dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber