Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Nisan 2015 - 14:47 Yorum: 0

Akçadağ Gençliğine Hayırlı Olsun

Spor Genel Müdürlüğüne devredilen halı saha, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın girişimleri sonucu 10 yıllığına Akçadağ Belediyesine devredildi.

Akçadağ Gençliğine Hayırlı Olsun

MALATYA - Mülkiyeti Akçadağ Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne ait iken birliğin kapanışı sırasında Spor Genel Müdürlüğüne devredilen halı saha, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın girişimleri sonucu 10 yıllığına Akçadağ Belediyesine devredildi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Halı Saha ile ilgili yapmış olduğu açıklamada;

Akçadağ’lı gençler; heyecanla bekledikleri Halı Saha’ya yakında kavuşacaklar. Mülkiyeti Akçadağ Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne ait iken birliğin kapanışı sırasında Spor Genel Müdürlüğüne devredilen halı saha uzun bir süreden beri atıl durumdaydı. Halı sahanın kapalı olması özellikle gençler olmak üzere Akçadağlılarda haklı eleştirilere neden olmaktaydı.

İlçede sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği en önemli tesisin Akçadağlı futbolseverlere kazandırılması amacıyla Akçadağ Belediye Başkanlığı’nca yapılan girişimler olumlu netice vermiş, 10 yıllığına Akçadağ Belediyesine devri kararlaştırılmıştır. 17 Nisan Cuma günü Akçadağ Belediye Başkanı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü tarafından devir protokolü imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

Her iki kurum çalışanından oluşan “Devir Komisyonu” tarafından bugün (22 Nisan Çarşamba günü) Halı Sahanın Akçadağ Belediyesine resmi olarak devri gerçekleştirilecektir.Bundan böyle süresi her 10 yılda bir yenilenerek Akçadağ Belediyesi tarafından gençlerin ve futbolseverlerin hizmetine sunulacak olan Halı Saha ve bitişiğindeki sosyal bina; projelendirilerek tadilatla yenilenecek ve üstü kapatılarak yapışlı havalarda da kullanılır hale getirilecektir.Akçadağ’ın geleceği olan gençlerin boş vakitlerini spor yaparak en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için bundan sonraki hedefimiz; ilçe stadının sentetik çim sahaya dönüştürülmesi olacaktır. Akçadağ Gençliğine Hayırlı Olsun.” Dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber