Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 17 Aralık 2013 - 15:06 Yorum: 0

Akçadağ Meslek Yüksek Okulu 2014 Yatırım programına alındı

Akçadağ ilçesinin uzun yıllardır bir handikap’ı olan Meslek Yüksek Okulunun 2014 yatırım programına alındığı bildirildi.

Akçadağ Meslek Yüksek Okulu 2014 Yatırım programına alındı

MALATYA - Akçadağ ilçesinin uzun yıllardır bir handikap’ı olan Meslek Yüksek Okulunun 2014 yatırım programına alındığı bildirildi.

Akçadağ ilçesinde uzun yıllar geleceği merak konusu olan Battalgazi’de Tacan yerleşkesinde bulunan Akçadağ Meslek Yüksek Okulunun 2014 yatırım programına alındığı belirtildi. Konuyla ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya “Akçadağ Meslek Yüksek okulu ile ilgili biz daha öncede Bakanlık ve milletvekili düzeyinde parti teşkilatı olarak görüşmeler gerçekleştirmiştik. Sayın Milletvekillerimiz inde girişimleriyle Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz’dan Akçadağ Meslek Yüksek Okulu ile ilgili 4 Milyon TL sözünü aldılar. Sayın Rektörümüz Cemil Çelik de Akçadağ Meslek Yüksek Okulunun Akçadağ’a getirilmesi çok istediğini belirterek 2014 Yatırım programına alındığını söylemişti.

Ankara’da Malatya günleri programında Milli Eğitim Daire başkanı Sayın Nurettin Konaklı’da Sayın Milletvekilimiz Mücahit Fındıklıya Meslek yüksek okulu ödeneğinin güncellenmesiyle ilgili düşüncelerini belirtmişti. Son olarak Milletvekillerimiz Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz gerekli girişimleri yaptılar. Sayın Milletvekilimiz Mücahit Fındıklı bugün beni arayarak Akçadağ Meslek Yüksek okuluyla ilgili ödenekte en ufak bir sıkıntının olmadığını söyleyerek 2014 yılı yatırım programında olduğunu söyleyerek emeği geçen herkese Akçadağ adına teşekkür ederim” Şeklinde konuştu.

Oğuzhan Karaca

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber