Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Güncel 19 Mayıs 2015 - 11:00 Yorum: 0

Akçadağ'da asfalt çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Akçadağ ilçe merkezinde TOKİ, Yeni Devlet Hastanesi önü, kağıt fabrikası-ilçe merkezinde yaklaşık 10 kilometrelik yolda sıcak bitüm ile asfalt bakım çalışması ya

Akçadağ'da asfalt çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Akçadağ ilçe merkezinde TOKİ, Yeni Devlet Hastanesi önü, kağıt fabrikası-ilçe merkezinde yaklaşık 10 kilometrelik yolda sıcak bitüm ile asfalt bakım çalışması yaptı.

Ayrıca, 14 kilometre olan Bahri Mahalle yolunun 11 kilometrelik bölümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri, kalan 3 kilometrelik bölümün tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Ankara asfaltından, hava alanına kadar olan bölümün tamamında çalışmalarını sürdüren ekipler, mahalle yolunda ilk olarak asfalt bakım çalışmaları yaptı. 2776 ton alt temel malzemenin serildiği yolun 11 kilometrelik bölümüne sathi kaplama asfalt serimi yapıldı.

8 kilometre uzunluğundaki Doğanlar-Resuluşağı grup yolunun ise 5.5 kilometresinde stabilize kaplama işi tamamlandı. 6 bin metreküp alt temel malzemesinin kullanıldığı yolda, ekipler yol genişletme çalışmaları da yapıyor.

Yolların standartlara uygun hale gelmesi için dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştirilirken, yer yer menfez genişletme ve yol genişletme çalışmaları da yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’ın Örüşkü – Hava Alanı,  Kürecik-Demirciler grup yolu ile Levent Vadisi yolunda da çalışmalar yapıyor.

Akçadağ’da yapılan yol çalışmalarını değerlendiren muhtarlar ve vatandaşlar uzun yıllardan sonra gelen hizmetin bütün Akçadağlıları mutlu ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında görüşlerini ifade eden muhtarlar ve vatandaşlar şunları söylediler:

Vecihi Pektaş: Emekli öğretmenim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. İnsanlarımız pislikten kurtuldu. Mahallemize gelen otobüs hizmetinden de çok memnunuz. Akçadağ ilçemize giderken zorluklar çekiyorduk. Şimdi yollarımız güzel, otobüsümüzde geliyor. Artık sıkıntı yok. Yapanlardan Allah razı olsun.

İbrahim Toraman: Ben Yağmurlu Mahallesinde oturuyorum. Özellikle Büyükşehir yasasını büyük zehir yasası diye eleştirenlere benim tepkim var. Yıllardır bu köy buradaydı. Vatandaşlar hiçbir hizmet alamıyordu. Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla yollarımızı görüyorsunuz. Şunu belirtmek istiyorum. Evimiz köye uzak olduğu için çamurda çocuklarımız okula gidemiyordu. Yollarımızın olmayışından dolayı şehre göç etmek mecburiyetinde kalmıştık. Şimdi bu mecburiyette ortadan kalktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a minnettarız. Hizmetlerinin devamını diliyor, teşekkür ediyoruz.

Yağmurlu Mahalle Muhtarı Hüreyra Kalmış: Yollarımızın önce ki hali çok kötüydü. Bu yollarımızın halini Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve diğer yöneticilerimiz yerinde gelerek gördüler. Hızlı bir çalışma içerisine girerek sorunu ortadan kaldırdılar. Allah hepsinden razı olsun. Ekiplerimiz bölgede ulaşmadıkları yer kalmadı. Her yerde çalışıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Doğanlar Mahallesi Muhtarı Bektaş Aslan: Mahallemizde Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmakta. Stabilize yol çalışması mahallemizde tüm hızıyla sürüyor. Grup yolumuzda yol genişletme çalışmaları da yapılıyor. Akçadağ’ın birçok noktasında yapılan bu yol çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber