Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Haziran 2015 - 05:23 Yorum: 0

Akçadağ'da "Şalvarlı İbrahim" anısına iftar yemeği verildi

Akçadağ Fatih Köyünde Merhum İbrahim Gönültaş Anısına Mevlid-i Şerif Okutuldu.

Akçadağ'da 'Şalvarlı İbrahim' anısına iftar yemeği verildi

Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, babası İbrahim Gönültaş (Şalvarlı İbrahim) anısına iftar yemeği verdi. Okutulan Mevlid-i Şerif sonrasında, ardından Ezan ile birlikte yaklaşık 1,800 kişi iftarını açtı. Malatya'da ve çok sayıda Akçadağ'lı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İbrahim Gönültaş'ın çocukları olan Mehmet Gönültaş, Eyüp Gönültaş ve Osman Gönültaş Malatya Akçadağ ilçesi Fatih Köyün'de düzenlenen iftar yemeğine, bir çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen İftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan Akçadağ Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş "Yaklaşık 1992 yılında annemizi 2007 yılında babamızı kaybettik.2007 yılında babamızı kaybettikden sonra kardeşler bir araya gelerek babamızın seneyi devriyesinde her yıl kendi aramızda Mevlid-i Şerif okutuyoruz.Bu yıl ise bunu 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına denk getirdik.Babamızın dostlarıyla bir araya gelmekten ve babamızın eski yıllarını konuşarak yâd etmek eski yılları konuşmaktan, bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm gelen misafirlerimize teşekkürlerimizi arz ederiz. Bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.Gelen tüm misafirlerimizin ayaklarına sağlık, bu güzel günlerini barış, kardeşlik, huzur içinde geçirmelerini diliyor, tüm islam dünyasına huzur ve mutluluk diliyorum." dedi.

Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, babası İbrahim Gönültaş (Şalvarlı İbrahim) anısına iftar yemeğine, Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, MHP il Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Eski il Başkanı Av. ARİF Yıldız, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle birlikte çok sayıda Akçadağlı vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber