Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 13:08 Yorum: 0

Akçadağ’da Sürü Yönetimi Elemanı Yetiştiriciliği Kursu açıldı

Akçadağ'da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçeye bağlı Kozluca Mahallesinde Sürü Yönetimi...

Akçadağ’da Sürü Yönetimi Elemanı Yetiştiriciliği Kursu açıldı

Akçadağ'da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçeye bağlı Kozluca Mahallesinde Sürü Yönetimi Elemanı Yetiştiriciliği Kursu açıldı.

Kursun Akçadağ'da hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunması ve kursiyerler içinde hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunan Akçadağ İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mekselin Yıldız, "Kursta kursiyerlerimiz 13 günlük süreyle 104 saat teorik ve pratik eğitim alarak küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, bakım ve beslenmesi, uygun barınak ortamı dahil teknik konularla ilgili eğitim alacaklar" ifadelerini kullandı.

İlçe Müdürlüğü olarak Akçadağ'da hayvancılığın gelişmesi için büyük çaba gösterdiklerini, küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve kanatlı hayvancılık faaliyetlerine çok önem verdiklerini belirten Yıldız, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında düzenlenen, "Sürü Yönetim Elemanı Yetiştiriciliği" kursunun 27 Aralık tarihinde sona ereceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber