Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Ağustos 2014 - 01:21 Yorum: 0

Akçadağ'da yol genişletme ve köprü çalışmaları

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğu Mahallesi Muhacir Ovasında yapılan yol genişletme ve köprü çalışmalarını yerinde izledi.

Akçadağ'da yol genişletme ve köprü çalışmaları

MALATYA/AKÇADAĞ - Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğu Mahallesi Muhacir Ovasında yapılan Yol genişletme ve köprü çalışmalarını yerinde izledi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi Muhacir Ovası sokakta yapılan yol genişletme ve köprü çalışmalarını yerinde izleyerek, Mahalle sakinleri ile sohbet etti.  Ziyaret sırasında Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan GÜNAY ve Doğu Mahallesi muhtarı Turgay Güneş’te hazır bulundu.

Yol genişletme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kazgan;  “Akçadağ Belediyesi olarak Doğu Mahallesi Muhacir Ovası Sokakta yaşayan vatandaşlarımızın en önemli sorunlarından başlayarak hizmet vermenin gayreti içindeyiz. Burada en önemli isteklerden birisi; DSİ tarafından yapılan Sulama Kanalının üzerindeki beton geçişin yetersizliği, diğeri ise 2 Km’lik yolun darlığıdır.

 Sorunun çözümü için Sulama kanalı üzerindeki beton geçişinin genişletilerek her türlü vasıtanın rahatlıkla geçebileceği bir hale getirmek istiyoruz. Bugün itibariyle bu çalışmayı başlattık.

Ayrıca Muhacir Ovası Sokağa giden yolda standartların iyileştirilmesi için yol genişletmesi çalışmalarına başladık. Çalışmalar tamamlandığında takriben 3 metre genişliğindeki mevcut yol 12 metre genişliğine ulaşacaktır. Yol genişletme çalışmaları tamamlandıktan sonra burada sık sık arıza yaptığı belirtilen içme suyu hattını yolun şarampol bölümüne deplase ederek yenilemek arzusundayız.

Tabi bu arada yol kenarlarındaki iğdelerin sökülerek arazilerinden yola terk yapan, hizmet sunumunda her türlü desteği vererek işimizi kolaylaştıran muhacir ovası sokak sakinlerine teşekkür ediyorum. Hizmet yapılırken kıymet bilinmesi bizim için en büyük teşvik olacaktır” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber