Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2016 - 18:38 Yorum: 0

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü kursiyerler tarafından hazırlanan yıl sonu el işi sergisi düzenlendi.

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü kursiyerler tarafından hazırlanan yıl sonu el işi sergisi düzenlendi. Sergide bir birinden güzel el emeği göz nuru çalışmalar yer aldı

Açılışa, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat,İlçe Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, İlçe emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Askerlik Şubesi Başkanı Emrah Aksoy, Esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ömer Ay, Halk eğitim merkezi müdürü Mustafa Başak, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Osman Alkan, kurs öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Sergiyi gezen protokol üyeleri, halk eğitim merkezinin kursiyerleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel el sanatlarını inceledi. Sergide 3D tablolar büyük ilgi görürken, Akçakale Açık Ceza evi mahkumları tarafından yapılan bakır işlemeli tablolar ise göz kamaştırdı. Kursiyerlerle bire bir sohbet eden Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, yapılan muhteşem çalışmalardan dolayı kursiyerlerden bilgi alarak kendilerini tebrik etti. Serginin üç gün boyunca halka açık olacağını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Başak, "2015-2016 Halk eğitim merkezi müdürlüğümüzün bir yıl boyunca kursiyerler tarafından yaptığı ürünlerin açılışını Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve protokol üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Sergimiz üç gün boyunca halkımıza açık olacak. Burada emeği geçen kurs hocalarımıza, kursiyerlerimize ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ise, "Akçakale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün bir yıl boyunca el emeği göz nuru yaptığı çalışmaların açılışını gerçekleştirdik. Hakikaten usta sanatçıların yaptığı eserler kadar güzel bir çalışma olmuş. Ben bu çalışmalarda emeği geçen Halk eğitim merkezi müdürlüğümüze,hocalarımıza, öğrencilerimize çok Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Akçakale Halk Eğitiminden Muhteşem Sergi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber