Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 01 Ekim 2020 - 15:48 Yorum: 0

Akçakale’de kamu kurumları dezenfekte edildi

Akçakale Belediyesi, salgın hastalıklarla mücadele için titizlikle yürüttüğü hijyen çalışmaları kapsamında ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte...

Akçakale’de kamu kurumları dezenfekte edildi

Akçakale Belediyesi, salgın hastalıklarla mücadele için titizlikle yürüttüğü hijyen çalışmaları kapsamında ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte ediyor.

Korona virüs salgını nedeniyle Akçakale Belediyesi dezenfekte ve hijyene yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi ile birlikte belediyeye bağlı temizlik işleri müdürlüğü, hijyen işlemi yapılan noktalarda tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda ilçe genelinde ibadethane ve eğitim kurumları ile belediyeye ait hizmet noktaları özel kıyafetli personeller tarafından dezenfekte edilmeye başlandı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın talimatları ile salgının yayılımının önüne geçme hedefi ile dezenfekte çalışmalarının kapsamı genişletildi. Ekiplerin sirkülasyonun yoğun olduğu kamu kurum ve kuruluşlarını da dezenfekte etti.

Akçakale’de kamu kurumları dezenfekte edildi

Akçakale’de kamu kurumları dezenfekte edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber