Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Ocak 2020 - 18:33 Yorum: 0

Akçakoca öğrencilerin karne sevinci

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde karne heyecanı yaşandı. 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemi 2 haftalık yarıyıl tatiline girilmesi ile ülkedeki tüm okullarda...

Akçakoca öğrencilerin karne sevinci

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde karne heyecanı yaşandı. 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemi 2 haftalık yarıyıl tatiline girilmesi ile ülkedeki tüm okullarda çeşitli etkinlikler eşliğinde 1. döneme veda edildi.

Bahaettin Güçlü İlköğretim okulunda ki törene öğrenciler ve velileri katıldı. Karnelerini teslim alan öğrenciler daha sonra yarı yıl tatilinde kitap okumanın önemi anlatılarak kitap hediye edilen öğrenciler öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra tatile çıktılar.

Baheattin Güçlü 2-C sınıf öğretmeni Serpil Ceyhun, "Bir dönem boyunca çocuklarımızla birlikte emek verdik ve yorulduk. Şimdi dinlenme zamanı, tüm çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyor ve iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akçakoca öğrencilerin karne sevinci

Akçakoca öğrencilerin karne sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber