Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Ekim 2018 - 12:38 Yorum: 0

Akdağ beyaza büründü

Samsun'da havaların soğumasıyla birlikte mevsimin ilk karı Ladik ilçesine düştü.

Akdağ beyaza büründü

Samsun'da havaların soğumasıyla birlikte mevsimin ilk karı Ladik ilçesine düştü. Ladik Akdağ'da kar kalınlığı 8 santime ulaştı.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistem, ülke genelinde etkili oldu. Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisiyle hava sıcaklıkları 6 ile 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına indi. Türkiye'de birçok il beyaza bürünürken, Samsun'da da mevsimin ilk karı Ladik ilçesine yağdı. Perşembe günü etkili olan kar yağışı sonrasında Ladik Akdağ Kayak Merkezi'ndeki kar kalınlığı 8 cm'ye yükseldi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre kar kalınlığının Samsun Akdağ 8, Ordu Çambaşı 20, Amasya Tavşan Dağı 13 ve Tokat Gökal 10 cm olduğu öğrenildi.

Akdağ beyaza büründü

Akdağ beyaza büründü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber