Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2021 - 09:48 Yorum: 0

Akdağ Tabiat Parkı’na jandarma karakolu yapılacak

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye'nin en önemli tabiat parkları arasında gösterilen Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'na jandarma karakolu...

Akdağ Tabiat Parkı’na jandarma karakolu yapılacak

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye'nin en önemli tabiat parkları arasında gösterilen Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'na jandarma karakolu yapılacağını kaydetti.

Akdağ Tabiat Parkı'nda bulunan binanın jandarma karakolu olarak tahsisi için Vali Çiçek başkanlığında Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı arasında protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleştirilen protokolde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın, hazır bulundu.

240 metrekare alanı bulunan karakol için Vali Çiçek başkanlığında Kırgel ile Çılgın, protokol için karşılıklı imzaları attı.

Karakolun Akdağ Tabiat Parkı'nda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade eden Vali Çiçek, "Afyonkarahisar'ın her bir noktasında huzur ve güveni tesis etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber