Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:13 Yorum: 0

Akdağmadeni Belediyesinin inşaat çalışmaları

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye olarak yaptırdıkları inşaat çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.Daştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Akdağmadeni Belediyesinin inşaat çalışmaları

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye olarak yaptırdıkları inşaat çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.

Daştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden yeni belediye hizmet binasında son düzenlemelerin yapıldığı belirterek, “Modern hizmet binasına taşınma işlemleri için Akdağmadeni Belediyesi gün sayıyor” dedi.

Belediye Başkanlığı görevi süresince özellikle alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Daştan, şunları kaydetti:

"Mevcut hizmet binamız, fiziki şartlar açısından yeterli durumda olmadığından, ilçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun olarak yeni bir belediye hizmet binası projelendirdik. Akdağmadeni Belediyesi tarafından son dönemlerde imzası atılan büyük projeler sayesinde ilçemiz şantiye alanına döndü. Yapımı devam eden belediye hizmet binası kent meydanına da ayrı bir hava katacak. Ayrıca Yozgat’ın en modern hizmet binasına sahip olacağız. Yeni terminal binamızın çalışmaları hızla devam ediyor. Tekke Bayırı Mesire Alanı çalışmalarımız devam ediyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçemize yapılan üçüncü etap 424 konut çalışmalarımızın büyük bir kısmı bitti. Seyrantepe mahallesinde yapımı devam eden 5 bin metre karelik Tip Park Projesi kendini göstermeye başladı. Yapımı devam eden projeler yakında halkımızın hizmetine sunulacaktır.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber