Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:33 Yorum: 0

Akdağmadeni Turizm Merkezi Olacak

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçeye 16 kilometre mesafede buldukları termal suyu ilçe getirmek için ihale yapılacağını...

Akdağmadeni Turizm Merkezi Olacak

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçeye 16 kilometre mesafede buldukları termal suyu ilçe getirmek için ihale yapılacağını söyledi.

Akdağmadeni ilçesinin altyapı sorunun kalmadığın bundan sonra üst yapı ve sosyal projeler üzerinde çalışmalar yapıp Akdağmadeni ilçesinin geleceğini planladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Daştan, "Akdağmadeni turizm merkezi ilan edildi. İlçemiz tarihi alanları, yeşili ve ormanlarıyla tam bir turizm cennetidir. Buraya 16 kilometre mesafeden termal su getiriyoruz. Projemiz hazırlandı ihaleye çıkıyoruz. İnşallah bu yıl sonunda sıcak suyumuz ilçemize gelmiş olacak" diye konuştu.

Akdağmadeni'nin çok önemli turizm potansiyeline sahip bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Daştan, "Tarihi mekanları, yeşil doğası ile bir bütünlük oluşturuyor. Bunun yanında termal suyumuz da geldiğinde buraya yapılacak termal otellerle, ilçemize gelen turistler hem termalden faydalanacak, hem de tarihi ve doğal güzellikleri gezip görme imkanı bulacak. İleriye dönük kış turizmi için en uzun kayak pistine sahip olan ilçemizde kayak merkezi için proje hazırlandı. Fizibilite çalışmaları yapıldı ve uygun görüldü. İnşallah Akdağmadeni Yozgat'ın turizm merkezi olacak" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber