Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:18 Yorum: 0

Akdağmadeni'nde öğrencilerden şiir dinletisi

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kültürel etkinlikler kapsamında şiir dinletisi programı düzenledi.Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda...

Akdağmadeni'nde öğrencilerden şiir dinletisi

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kültürel etkinlikler kapsamında şiir dinletisi programı düzenledi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karadağ, program sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, her ay farklı bir etkinlik oluşturularak Akdağmadeni’ne kültürel hareketlilik katmak istediklerini ifade etti.

Karadağ, "İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz kültürel etkinlikler projesi kapsamında ilk şiir dinletimizi düzenledik. Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen öğretmenlerimiz her ay farklı bir etkinlik oluşturularak ilçeye kültürel hareketlilik katma hedefinde olacaklardır" dedi.

Şiirlerin okunmasının ardından, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber