Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ocak 2021 - 10:24 Yorum: 0

AKDEM pandemi sürecinde de engelli öğrencilerin yanında

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), pandemi döneminde engelli öğrencilerin ders materyallerini evlerine ulaştırarak,...

AKDEM pandemi sürecinde de engelli öğrencilerin yanında

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), pandemi döneminde engelli öğrencilerin ders materyallerini evlerine ulaştırarak, eğitimlerin devam etmesini sağlıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), engelli öğrencilere uzaktan eğitim desteğiyle hizmet vermeye devam ediyor. AKDEM'in Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından kişiye özel yürütülen hizmetle, salgın döneminde öğrencilerin eğitimlerinden uzak kalmaması hedefleniyor. Engelli öğrencilerin bireysel eğitime ebeveynlerinin desteği ile devam edebilmesi için AKDEM'in uzman kadrosu tarafından, her çocuğun gelişim durumuna göre özel çalışmalar hazırlanıp, özel eğitim öğretmenleri tarafından öğrencilerin evlerine ulaştırılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber