Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2017 - 16:03 Yorum: 0

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, MGC’yi ziyaret etti

Mersin'in Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne (MGC) iadeyi ziyarette bulunarak, gazetecilerle bir araya...

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, MGC’yi ziyaret etti

Mersin'in Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne (MGC) iadeyi ziyarette bulunarak, gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Pamuk, MGC ziyaretinde Cemiyet Başkanı Ahmet Ünal ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Bir süre gazetecilerle sohbet eden Pamuk, ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 aydır Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı olarak görev yaptığını anımsattı. Bu süre içerisinde yoğun bir ziyaret süreci olduğunu belirten Pamuk, MGC Yönetiminin de kendisini ziyaret ettiğini, bu çerçevede Cemiyete bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Sıcak karşılama dolayısıyla gazetecilere teşekkür eden Pamuk, "Akdeniz ilçesi Mersin'in kalbi, ticaretin aktığı bir ilçemiz. Bu ilçenin sorunlarını da bu noktada biz üstlendik. Sayın Valimizin desteğiyle bizler de elimizden geldiği kadar bu hizmeti yürütüyoruz" dedi.

Yoğun bir süreçte olduklarını dile getiren Pamuk, "Bu noktada özellikle basın mensuplarının desteği ve katkıları bizim için son derece önemli. Bizler de basınla olan iletişimimizi sürekli sıcak tutmak istiyoruz. Sizlerin kamuoyu adına denetleme göreviniz, yapılanların kamuoyuna aktarılması önemli. İyi bir diyalog ve iletişim kanalı kurabilirsek, sağlıklı bir kamuoyu aydınlanması da söz konusu olur" ifadelerini kullandı.

MGC Başkanı Ünal da Akdeniz'in, kentin dünyaya açılan kapısı ve Mersin'in en önemli ilçelerinden biri olduğunu vurguladı. Zor bir göreve geldiğini ifade ederek, Başkan Pamuk'a görevinin hayırlı olmasını dileyen Ünal, "Göreve geldiğiniz iki ayda ilçenin tüm mahallelerine giriyorsunuz. Biz, gazeteciler olarak sizi takip etmekte zorlanıyoruz" diye konuştu.

MGC'nin, 50 yıllık bir meslek örgütü olduğunun altını çizen Ünal, "120'ye yakın sarı basın kartlı üyesi, 6 televizyonumuz, 9 günlük gazetemiz, 40'a yakın haftalık gazete ve ajanslarla birlikte Çukurova'nın en büyük, en köklü meslek örgütlerinden biriyiz. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Akdeniz'deki gelişmelere sizinle birlikte biz de tanıklık ediyoruz. İnşallah bu süre, sorunların aşıldığı, bizim de katkı koyduğumuz bir süre olur. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, görevinizde de başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, MGC’yi ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, MGC’yi ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber