Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ocak 2020 - 14:03 Yorum: 0

Akdeniz Belediyesi’nden Elazığ için yardım kampanyası

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, depremden etkilenen Elazığ ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar için kampanya başlattı.

Akdeniz Belediyesi’nden Elazığ için yardım kampanyası

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, depremden etkilenen Elazığ ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar için kampanya başlattı. Başkan Gültak, "Haydi Mersinliler gün, yaralarımızı birlikte sarmanın, birlik, dayanışma ve kardeşliğin günüdür" dedi.

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, başta Elazığ ve Malatya olmak üzere, depremden zarar gören bölgelerde yaşayan vatandaşlar yararına yardım kampanyası başlatıldı. Toplanan gıda, giyim, battaniye, temizlik ve benzeri ihtiyaç malzemesi dolu tırlar, Akdeniz'den yola çıkarak, depremden etkilenen insanlara ulaştırılacak.

Deprem sonucu hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileyen, yaralılara da acil şifa temennisinde bulunan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Dualarımız ve gönlümüz sizinledir. Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği yerine getireceğiz. Kampanyaya, Mersinli işadamlarımız ve hayırsever insanlarımızın katılım ve desteklerini de bekliyoruz. Çünkü gün; kardeşlik, birlik ve dayanışma günüdür" sözleriyle çağrıda bulundu.

Belediye olarak, 2 teslim noktası oluşturulduğunu kaydeden Gültak, "Dileyen vatandaşlarımız, ulaştırmak istedikleri ihtiyaç malzemelerini belediye merkez binada bulunan Zabıta Müdürlüğümüz önündeki noktaya teslim edebilirler. İsteyen vatandaşlarımız ise Mesudiye Mahallesi 5113 Sokak No: 45 adresindeki Kültür-Sosyal İşler Müdürlüğümüz binasına bırakabilirler. Vatandaşlarımız ayrıca, afet bölgesine ulaştırılmasını istedikleri ihtiyaç malzemelerini mahalle muhtarlarına da ulaştırabilirler" diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi'nin başlattığı kampanyaya katılarak, ihtiyaç malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak isteyenlerin, Zabıta Müdürlüğü'nün "0324-337 0101" ve Kültür-Sosyal işler Müdürlüğü'nün "0324-3363677 - 0531 3944349" numaralı telefonları üzerinden de yetkililere ulaşıp bilgi alabilecekleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber