Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Ekim 2018 - 10:23 Yorum: 0

Akdeniz beşik gibi sallandı

Akdeniz'de son 30 saatte 16 deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında gerçekleşen depremlerin en büyüğü ise 4.2 büyüklüğünde Kumluca ilçesi açıklarında...

Akdeniz beşik gibi sallandı

Akdeniz'de son 30 saatte 16 deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında gerçekleşen depremlerin en büyüğü ise 4.2 büyüklüğünde Kumluca ilçesi açıklarında meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) internet sitesinde yer alan bilgilere göre Cuma sabah saatlerinde başlayan depremlerde son 30 saat içerisinde 16 deprem meydana geldi. Depremlerin en büyüğü Kumluca açıklarında 4.2 büyüklüğünde 10.8 kilometre derinlikte gerçekleşirken, yine bir başka büyük deprem de Cumartesi sabahı saat 04.35'de Akdeniz Girit Adasında 3.9 büyüklüğünde, 24.6 derinlikte, Antalya merkezi olarak da Antalya Körfezi'nde 2.2 büyüklüğünde ve 64.7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Gerçekleşen depremler bölgede herhangi bir hasara yol açmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber