Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Aralık 2019 - 11:03 Yorum: 0

Akdeniz Kalkanı Harekatı devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Deniz Kuvvetleri tarafından Doğu Akdeniz'de Akdeniz Kalkanı Harekatı'na kesintisiz devam edildiğini, ayrıca temel deniz harp...

Akdeniz Kalkanı Harekatı devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Deniz Kuvvetleri tarafından Doğu Akdeniz'de Akdeniz Kalkanı Harekatı'na kesintisiz devam edildiğini, ayrıca temel deniz harp nevilerine yönelik eğitimler icra edildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türk Deniz Kuvvetleri tarafından, Doğu Akdeniz'de deniz güvenliğinin sağlanması maksadıyla Akdeniz Kalkanı Harekatı'na kesintisiz ve etkinlikle devam edilmekte, ayrıca bölgeye intikal eden NATO ve müttefik savaş gemileri ile her fırsatta karşılıklı eğitimler icra edilmektedir. Bu kapsamda, Türk Deniz Kuvvetlerinden TCG GAZİANTEP VE TCG GEDİZ fırkateynlerinin katılımıyla, ABD'nin USS HARRY S.TRUMAN Uçak Gemisi Muharebe Grubu ile 11 Aralık 2019 tarihinde Doğu Akdeniz'de temel deniz harp nevilerine yönelik eğitimler icra edilmiştir. Eğitimler esnasında Akdeniz Kalkanı Harekatı (AKH) Komodoru tarafından USS HARRY TRUMAN Uçak Gemisine ziyarette bulunularak Türk Deniz Kuvvetlerinin Akdeniz Kalkanı Harekatı, icra ettiği faaliyetler ve NATO'ya katkıları hususlarında bilgi verilmiştir" denildi.

Akdeniz Kalkanı Harekatı devam ediyor

Akdeniz Kalkanı Harekatı devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber