Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 11:08 Yorum: 0

Akdeniz’de iş yeri yanan vatandaşa maddi yardım

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mahmudiye Mahallesinde hafta sonunda çıkan yangında iş yeri zarar gören vatandaşa maddi yardım...

Akdeniz’de iş yeri yanan vatandaşa maddi yardım

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mahmudiye Mahallesinde hafta sonunda çıkan yangında iş yeri zarar gören vatandaşa maddi yardım yapılması talimatı verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye bağlı Mahmudiye Mahallesinde bir vatandaşa ait iş yerinde hafta sonunda yangın çıktı. Yangına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin ardından, yangından haberdar olan Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk'un yönlendirmesiyle Akdeniz Belediyesi Fen İşleri ile Çevre Koruma ve Koruma Müdürlüğü ekipleri de yangın yerine ulaştı. Akdeniz Belediyesi ekipleri de yangın yerinde yapılan çalışmalara destek vererek, enkazı kaldırdı.

Yangınla ilgili sürekli olarak bilgi alan Başkan Pamuk, yangında can kaybı ve yaralı olmamasının bir nebze de olsa sevindirici olduğunu ifade ederek, Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, yangında maddi zarar gören iş yeri sahibi vatandaş için maddi yardım yapılması yönünde talimat verdi. Pamuk, "Yangını kısa sürede kontrol altına alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve yangından sonra enkazın kaldırılması için büyük bir gayret gösteren belediyemiz ekiplerine çok teşekkür ederim. Zarar gören vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir, bir daha böyle bir olay yaşanmamasını Allah'tan temenni ederim. Yardıma ihtiyaç duyduğu anda, çağrılarını beklemeden belediyemiz imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimizdir" dedi.

Akdeniz’de iş yeri yanan vatandaşa maddi yardım

Akdeniz’de iş yeri yanan vatandaşa maddi yardım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber