Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Şubat 2022 - 12:53 Yorum: 0

Akdeniz’in Sibirya’sı Göksun’da Değirmendere Göleti dondu

Kahramanmaraş'ta Akdeniz'in Sibirya'sı olarak bilinen ve ülkenin en soğuk bölgelerinden olan Göksun'daki Değirmendere Göleti dondu.

Akdeniz’in Sibirya’sı Göksun’da Değirmendere Göleti dondu

Kahramanmaraş'ta Akdeniz'in Sibirya'sı olarak bilinen ve ülkenin en soğuk bölgelerinden olan Göksun'daki Değirmendere Göleti dondu.

Göksun ilçesinde bulunan Değirmendere Göleti, soğuk havanın etkisiyle dondu ve ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan veriler sonucunda 28 ve 29 Ocak gecesinde Türkiye'nin en soğuk yerleşim yerleri gece eksi 27,6 dereceyle Göksun ilçesi olmuştu.

Geceleri çok soğuk olan Göksun bölgesinin en çok kar yağışı alan yeri olduğunu ve Değirmendere Göleti'nin etrafının dağlarla çevrili, ormanlık bir alan olduğunu söyleyen doğaseverler, "Burası her mevsimi doğa harikası bir yerdir. İnsanlar buraya piknik yapmaya ve göletin harika manzarası izlemeye gelirler. Buranın her mevsiminin fotoğrafını çekiyoruz. Her yıl Değirmendere Göleti buz keser ve görülmeye değer manzaralar oluşur. Bütün herkesi bu manzaraları izlemeye davet ediyoruz" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber