Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 13 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

Akdoğan’dan Vize Serbestisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin AB üyeliğini önemsediğini belirterek, "Ama koşu bandında koşmak gibi koşuyorsun koşuyorsun bir yere...

Akdoğan’dan Vize Serbestisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin AB üyeliğini önemsediğini belirterek, "Ama koşu bandında koşmak gibi koşuyorsun koşuyorsun bir yere vardığımız yok. Hep koşmak bize düşüyor. Böyle bir ilişki olabilir mi? Başka ülkelere AB üyeliği için şart koşmadıkları şeyleri bize vize kabulü için şart koşuyorlar. Böyle bir çifte standart olmaz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlğıı ve DEİK'in işbirliğiyle gerçekleştirilen "5. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni ve ve Kariyer Günleri" etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Akdoğan, Türkiye'nin AB üyeliğini önemsediğini belirterek, "Ama koşu bandında koşmak gibi koşuyorsun koşuyorsun bir yere vardığımız yok. Hep koşmak bize düşüyor. Böyle bir ilişki olabilir mi? Başka ülkelere AB üyeliği için şart koşmadıkları şeyleri bize vize kabulü için şart koşuyorlar. Böyle bir çifte standart olmaz. Yapıyorsun yapıyorsun yeni yeni şeyler çıkıyor. Şimdi terör tanımı diye tutturdular. Biz, şehit ailelerinin kabul etmediği hiçbir şeyi kabul etmeyiz. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber