Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Nisan 2020 - 12:18 Yorum: 0

AKEDAŞ’dan sağlık çalışanlarına destek

AKEDAŞ, Korona virüs (Kovid-19) salgınının tedavisinde kullanılan "test cihazı ile Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik Kabini'ni Kahramanmaraş İl...

AKEDAŞ’dan sağlık çalışanlarına destek

AKEDAŞ, Korona virüs (Kovid-19) salgınının tedavisinde kullanılan "test cihazı ile Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik Kabini'ni Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğüne hediye etti.

AKEDAŞ, İl Sağlık Müdürlüğüne Kahramanmaraş'taki (Kovid-19) salgını mücadelesinde kullanması için hızlı tanı cihazıyla birlikte, Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik Kabini teslim etti. Teslim edilen hızlı tanı cihazıyla Kahramanmaraş'ta pandemi hastanesi olarak faaliyet gösteren Necip Fazıl Şehir Hastanesinde vakalara daha hızlı ulaşılabilmesi amaçlanıyor.

Korona virüsle mücadele de yine önemli ekipmanlar arasında yer alan Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik Kabinleri'de, sağlık çalışanlarının kullanımı için yetkililere teslim edildi. Bu cihaz sayesinde sağlık çalışanlarının, hasta tedavilerinde hayatları riske atılmayacak.

AKEDAŞ’dan sağlık çalışanlarına destek

AKEDAŞ’dan sağlık çalışanlarına destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber