Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Nisan 2017 - 10:03 Yorum: 0

Akgül’den yerinde inceleme

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Çağlayan Mahalle Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Akgül’den yerinde inceleme

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Çağlayan Mahalle Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Akgül, "İhtiyaçlara cevap veremeyen küçük mahalle camilerinin yerine artık daha modern ve daha geniş mahalle camileri yapıyoruz" dedi.

Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen mahalle camisinde 275 kişi namaz kılabilecek. Selçuklu mimarisinin hakim olacağı, 606 metrekare alana sahip proje içerisinde mahfil odası, yemekhane, dernek odası ve derslikler bulunacak. Cami inşaatının bu yılın sonunda tamamlanması planlanıyor. Şantiye şefinden çalışmalar hakkında bilgi alan Akgül, "Tamamlandığında Selçuklu mimarisiyle yapılmış güzel bir eser ortaya çıkacak. Mamak'ta 8 yıldır camilerimizin yenilenmesine ve yeni camiler yapılmasına destek olduk. Mamak'ı her yönüyle Başkent'e yakışır bir ilçe haline getirmek için her alanda çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber