Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor, 1 puanla yetindi

Spor Toto Süper Lig'de 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezonda deplasmanda ilk beraberliğini aldı

Akhisar Belediyespor, 1 puanla yetindi

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, haftayı 1 puanla tamamladı.

Kasımpaşa karşısında en son oynadıkları İstanbul Başakşehir maçı ilk 11'inde 3 değişikliğe giden Roberto Carlos, cezalı Custodio'nun yanı sıra Gekas ve Oğuz Dağlaroğlu'nun yerine müsabakaya Pekin Köşnek, LuaLua ve Emrah Tuncel'le başladı.

Müsabakanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Akhisar Belediyespor, 52. dakikada 2. golü de kalesinde gördü. Daha sonra attığı gollerle müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrılan Akhisar Belediyespor, puanını 26'ya çıkardı.

Deplasmanda ilk 2 maçını kazandıktan sonra 7 dış saha karşılaşmasından mağlup ayrılan Akhisar Belediyespor, İstanbul'daki Fenerbahçe galibiyetinin ardından Kasımpaşa ile berabere kaldı.

Ege temsilcisi, bu sezon dış sahadaki ilk beraberliğini aldı.

- Bruno 1 puan kazandırdı

Bu sezon ligde 2. golüne ulaşan Bruno, Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalınan müsabakada da takımının 2. golünü kaydetmişti.

Brezilyalı oyuncu geçen sezonu 11 golle tamamlamıştı.

- Rakip Kardemir Karabükspor

Gelecek hafta Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'da dünkü maçta gördüğü kartla cezalı duruma düşen İsmail Konuk bu müsabakada forma giyemeyecek.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber