Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Aralık 2016 - 16:28 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor, Gaziantep’e 4 eksikle gidiyor

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantespor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, Fatih Öztürk, Milan Lukac, N'Guemo ve Alper kadroya dahil...

Akhisar Belediyespor, Gaziantep’e 4 eksikle gidiyor

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantespor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, Fatih Öztürk, Milan Lukac, N'Guemo ve Alper kadroya dahil etmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Akhisar Belediyespor, 4 Aralık Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Akhisar Belediyespor bugün yapacağı akşam idmanı ardından gece yarısı İzmir'den hava yolu ile Gaziantep'e gidecek. Bu maç öncesinde yeşil-siyahlılarda Fatih Öztürk, Milan Lukac, N'Guemo ve Alper sakatlıklarından dolayı Gaziantep kadrosunda yer alamıyor.

Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de 13 puan ile 12. sırada yer alırken, Gaziantepspor ise 11 puan ile 15. sırada yer alıyor. Akhisar Belediyespor Süper Lig'de 8 kez karşılaştığı Antep ekibini 3 kez mağlup ederken, 1 kez de mağlup oldu. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bu maçlarda Akhisar, 9 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü. İki ekip arasında yapılan son müsabakada Gaziantepspor, evinde Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Gaziantepspor karşısında 3 puan için umutlu olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ilk devre sonuna kadar 20 ile 25 puan arasında bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber