Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor’un konuğu oluyor

Akhisar Belediyespor ligin 7. haftasında yarın konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı taktik idmanı ardından tamamladı.

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor’un konuğu oluyor

Akhisar Belediyespor ligin 7. haftasında yarın konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı taktik idmanı ardından tamamladı. Yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Akhisar Belediyespor 4 kez kazandı

Süper Lig'de 5. sezonunu geçiren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile 9. randevusuna çıkacak. Süper Lig'de iki ekip aralarında yaptığı 8 karşılaşmada Akhisar Belediyespor 4 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, Trabzonspor ise 2 galibiyeti elde etti. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar rakip kaleye 14 gol atarken filelerinde ise 11 gol gördü. Ev sahibi ekip evinde rakibine karşı 2 galibiyet alırken, 1 kez de yenildi. 1 maçta berabere son buldu. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor rakibine 9 gol kaydederken kalesinde ise 7 gol gördü.

Spor Toto Spor Ligi 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nda geride kalan 6 haftalık periyotta Akhisar Belediyespor 5 puan ile 14. sırada yer alırken ev sahibi ekip Trabzonspor ise 6 puanla 12. sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip 6 puanın hepsinin ise evinde toplarken yeşil-siyahlılar ise deplasmanda 4 puan topladı.

Yeşil-siyahlılarda Tolunay Kafkas Trabzonspor deplasmanında muhtemelen Fatih, Lopes, Douglao, Caner, Ömer Bayram, Ricardo Vaz Te, Custodio, N'Guemo, Onur, Soner ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yeşil-siyahlılar bugün yaptığı sabah idmanının saat 20.45 İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Trabzon'a gidecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber