Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 01 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor’da 7 futbolcu gitti, 5 futbolcu geldi

Spor Toto Süper Lig'de beşinci sezonuna giren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan 7 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5 yeni...

Akhisar Belediyespor’da 7 futbolcu gitti, 5 futbolcu geldi

Spor Toto Süper Lig'de beşinci sezonuna giren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan 7 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlılarda forma giyen Bruno Mezenga (Eskişehirspor), Mervan Çelik (serbest), Kenan Karışık (Altınordu), Petar Grbic (Kiralık-Adana Demirspor), Ahmet Cebe (Sivasspor), Merter Yüce ve İsmail Konuk (Bursaspor) ile yollar ayrılırken, geçen sezon Şanlıurfaspor'da kiralık olarak bulunan Halil Çolak ise bonservisi verilerek takımdan ayrıldı.

Yeşil-Siyahlılar teknik heyeti raporu doğrultusunda Sporting Lizbon takımından Miguel Lopes'i kiralık, Kayserispor'dan Ömer Bayram ile 3 yıllık, Fenerbahçe'den Serdar Kesimal ile 2 yıllık, Mallarco takımından Abdoulwahid Sissoko ile 3 yıllık ve transferin son günü Trabzonspor'dan Özer Hurmacı ile yine 3 yıllık anlaşma sağladı. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçen sezon Porto takımından kiraladığı Sami ile bu yıl da kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Lige Kayserispor galibiyeti ile başlayan ancak Galatasaray yenilgisi ile iki haftayı geriden bırak yeşil-siyahlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarını ise sürdürüyor.

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Akhisar Belediye Şehir Stadyumu'nda, Cihat Arslan ve öğrencilerinin PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber