Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor’da keyifler tavan yaptı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'da, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda konuk ettiği Nazilli Belediyespor galibiyetinin ardından...

Akhisar Belediyespor’da keyifler tavan yaptı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'da, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda konuk ettiği Nazilli Belediyespor galibiyetinin ardından keyifler tavan yaptı. Ligde alınan Adanaspor galibiyetinin ardından kupada da alınan galibiyetle gruplara kalan yeşil-siyahlılarda teknik heyet ve yönetimin moralleri yükseldi.

Gol bölgelerinde sorunlar yaşayan yeşil-siyahlıların yedek ağırlıklı çıktığı Nazilli Belediyespor'a karşı 5 gol atması yönetimin de keyfini yerine getirdi. Kupa maçında alınan galibiyetin takıma büyük bir moral verdiğinin altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kupa maçında alınan galibiyetten çok altyapıda bulunan ve yedek oyuncuların performansları bizleri mutlu etti. Bu da takımın sürdürülebilir bir başarı içerisinde olduğunun kanıtıdır. Gruplara kaldığımız için mutluyuz. Önümüzde zorlu bir deplasman var, 8 haftalık periyotta namağlup lider olan Başakşehir takımına konuk olacağız. Ayakları yere basan sağlam bir takımımız var. Her maç olduğu gibi İstanbul'da da sahaya galibiyet parolası ile çıkıp 3 puanı alıp gelmek istiyoruz. Takımın moralleri yüksek, İstanbul'dan puan ya da puanlarla döneceğimizi tahmin ediyorum" dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlılar ara vermeden bugün Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber