Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor’da moraller yüksek

Spor Toto Süper Lig'de 5. sezonuna da 4 sezonda olduğu gibi mağlubiyet yüzü görmeden Kayserispor deplasmanı galibiyeti ile başlayan Ege temsilcisi Akhisar...

Akhisar Belediyespor’da moraller yüksek

Spor Toto Süper Lig'de 5. sezonuna da 4 sezonda olduğu gibi mağlubiyet yüzü görmeden Kayserispor deplasmanı galibiyeti ile başlayan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'da moraller yüksek.

Lige moralli başlamanın en büyük önemini son 4 sezonda yaşadıklarını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yere sağlam basarak uzun soluklu süreçte en iyi dereceyi elde etmek istediklerini vurguladı ve önlerinde zorlu bir fikstür olduğunu ancak teknik heyet ve futbolcularına güvendiklerini ifade etti.

Süper Lig'in ikinci haftasında 27 Ağustos Cumartesi saat 21.45'de konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün başlayan yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Cihat Arslan, Kayserispor deplasmanında ilk devredeki beğenmediği oyunun ardından Sami'nin yerine Onur ayık ve Ricardo Vaz Te'nin yerine ise Aykut Çeviker ile ikinci devreye başlamıştı. Değişikliklerin ardından ikinci devre galibiyet ile lige başlayan Arslan, ikinci devreden memnun olduğunu kaydetti. Yapılan değişikliklerin ardından Arslan'ın zorlu rakibi karşısında farklı bir 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber