Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ekim 2014 - 19:58 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçı hazırlıklarını sürdürdü.Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde akşam başlayan idmana, sol kasığında...

Akhisar Belediyespor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde akşam başlayan idmana, sol kasığında yırtık olan Kenan Özer ve burnunda çatlak bulunan Douglao katılmadı. 

Antrenman sonrasında gazetecilere açıklama yapan Didier Zokora, Trabzonspor'da 3 sene güzel bir dönem geçirdiğini ama artık Akhisar Belediyespor futbolcusu olarak sahada elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini kaydetti. 

Zokora, temposu yüksek bir dönemden geçtiklerini, bunun performanslarını olumsuz etkileyeceğini düşünmediğini ifade ederek, "Biz iyi bir takımız, bu tempoya alışmamız gerekiyor" dedi. 

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor ligde 5. kez karşılaşacak. Bugüne kadar oynanan maçlarda Manisa ekibi rakibini 3 kez mağlup ederken, 1 kez de Trabzonspor kazandı. 

Karşılaşmalarda, Akhisar Belediyespor rakip ağlara 9 gol bırakırken, Trabzonspor ise 5 kez ağları havalandırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber