Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2017 - 23:33 Yorum: 0

Akhisarspor’da Olcan Adın Gençlerbirliği kadrosundan çıkarıldı

Geçen hafta 6-1'lik Trabzonspor galibiyeti öncesi idmanda sakatlanan ve kadroda yer almayan Olcan Adın, sakatlığı tekrarlanınca Gençlerbirliği kadrosuna...

Akhisarspor’da Olcan Adın Gençlerbirliği kadrosundan çıkarıldı

Geçen hafta 6-1'lik Trabzonspor galibiyeti öncesi idmanda sakatlanan ve kadroda yer almayan Olcan Adın, sakatlığı tekrarlanınca Gençlerbirliği kadrosuna alınmadı.

Son idmanı Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bugün yapan yeşil-siyahlılarda Olcan Adın'ın idmanda sakatlığı tekrarlayınca yarıda bıraktı ve Okan Buruk tarafından Gençlerbirliği kadrosundan çıkarıldı.

Göztepe'nin rakibi Alanyaspor ile berabere kalması ile ikincilik umudunu yükselten Teleset Mobilya Akhisarspor evinde konuk edeceği Gençlerbirliği maçını kazanıp evindeki galibiyet serisini sürdürmek isterken, puan tablosunda ise ikinciliğe göz dikti. Yeşil-siyahlılar Gençlerbirliği'ni yenmesi halinde 19 puan ile lider Galatasaray'ın ardından ikinci sıraya yerleşmek istiyor.

Yeşil-siyahlılarda cezalı oyuncu bulunmazken Teknik Direktör Okan Buruk'un Gençlerbirliği karşısına muhtemelen Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Onur ayık, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Serginho, Paulo Henrique, Daniel Larsson on biri ile çıkması bekleniyor.

Suat Arslanboğa'nın yöneteceği, saat 16.30'da başlayacak karşılaşmanın biletleri satışa çıkarken misafir takım 10, Maraton Akigo 11, Kapalı 15 ve VIP 20 TL'den satılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber