Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Temmuz 2016 - 16:53 Yorum: 0

Akıl oyunları kampı sonlandı

Birçok yerde Yeşilay Derneği ve Sihirli Değnek Eğitim Merkezi'nin işbirliği ile düzenlenen Akıl Oyunları kampı Burhaniye'de de Burhaniye Belediyesi'nin...

Akıl oyunları kampı sonlandı

Birçok yerde Yeşilay Derneği ve Sihirli Değnek Eğitim Merkezi'nin işbirliği ile düzenlenen Akıl Oyunları kampı Burhaniye'de de Burhaniye Belediyesi'nin destekleriyle geçtiğimiz günlerde Ören Mahallesi Ayaklı Mesire alanında yapıldı.

Burhaniye Belediyesi, Yeşilay Cemiyeti ve Sihirli Değnek Eğitim Merkezi iş birliği ile 25-26 Temmuz tarihlerinde 4 ve 5. sınıfla öğrencilerine yönelik olarak "Akıl Oyunları" kampı düzenlendi. Kampa katılan 60 ilk ve ortaokul öğrencisi doğal yaşam içerisinde kamp kurabilme hem de sağlıklı yaşam, akıl ve zekâ oyunları, ebru sanatı, okçuluk, teknoloji bağımlılığından korunma yolları, tütün bağımlılığından korunma yolları, yaratıcı drama eğitimi, gitar eğitimi, halk oyunları gibi pek çok alanda eğitim aldılar ve uygulamalar yaptılar. Geceleyin ateş yakan çocuklar öğretmenleri ile birlikte eğlendiler. Kampın Burhaniye'de yapılmasında, başta Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın büyük katkıları bulunurken kampın organizasyonunu sağlayan Meclis Üyesi Sevda Padem, Öğretmen Mine Bunsuz'un da katkıları büyük oldu.

Akıl oyunları kampı sonlandı

Akıl oyunları kampı sonlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber